Nakon potvrđene narudžbe ukoliko postoje nejasnoće oko unesenih podataka, javite nam se telefonom, mailom ili preko društvenih mreža. Proverićemo vaš upit i kontaktiraće Vas web operater radi potvrde i provere svih podataka, najkasnije u roku od 48h.

Molimo Vas za razumevanje tokom perioda sniženja. Zbog velikog interesa, velikog broja narudžba moguće je kašnjenje.

Kako bi se osigurala što brža dostava, isporuka narudžbi sa više artikala vrši se direktno iz trgovine u kojoj je artikl na stanju, te možete očekivati isporuku u više paketa.

Za ovakav način isporuke ne snosite nikakve dodatne troškove poštarine.

Rok isporuke je 5-7 radnih dana.

Rok isporuke može biti duži ukoliko je reč o pojedinim ostrvima gde saobraćajna povezanost ne omogućuje bržu dostavu ili u iznimnim situacijama na koje ne možemo uticati te unapred molimo vaše razumevanje. Naravno, u svakom smo vam trenutku na raspolaganju za sve iznimne situacije na mailu exyumajice@gmail.com ili telefonski pon-pet od 9 do 16 na +36202530405

Rag Point Kft. sarađuje s distributerskom firmom GLS i DPD UPS koja vrši dostavu web narudžbi u toku nedelje u razdoblju od 8:00 do 20:00 sati. Molimo Vas da u tom razdoblju neko bude prisutan na adresi radi isporuke.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je pregledati paket kako bi se isključila eventualna vidljiva oštećenja paketa. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ako je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite dostavnicu.

Za svaku Vam pošiljku ide SMS ili e-mail obaveštenja. Obaveštenje dobijate u trenutku kada Overseas preuzme paket. U poruci primate broj pošiljke i link gde možete pratiti status svoje pošiljke.

Ako Vas dostavljač ne nađe na adresi, biće ostavljeno obaveštenje o prispeću s kontaktom kurira ili Službe za korisnike kako bi se dogovorio naknadni termin isporuke.

Ukoliko Vas ne uspeju nikako kontaktirati te pošiljka ne bude preuzeta, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.