KORISNIČKI SERVIS – REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Rag Point Kft. pridržava se politike zaštite potrošača. Kao naš potrošač imate pravo unutar 14 dana od dana prijema narudžbe vratiti kupljeno iz bilo kojeg razloga.

REKLAMACIJE

Ako ste nezadovoljni proizvodom kupljenim na našoj stranici, obratite nam se s poverenjem i Vašu ćemo reklamaciju rešiti u najkraćem mogućem roku. Ukoliko ustanovite da je proizvod koji ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i sledite navedene korake:

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na exyumajice@gmail.com ili telefonski na +36 20 2530405  ili preko društvenih mreža.

Na osnovu Vašeg opisa reklamacije, javićemo Vam informaciju o tome:    

  • može li se proizvod zameniti za novi, 
  • može li se za proizvod vratiti novac,    
  • može li se naći neko drugačije rešenje problema

U slučajevima kad se proizvod može zameniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća u naše skladište. Kada proizvod stigne nazad u našu trgovinu, šaljemo Vam obaveštenje o povratu novca/slanju zamenskog proizvoda. Povrat novca/zamena za novi proizvod biće odrađena unutar najkasnije 15 radnih dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski ili e-mailom. 

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu dostavljača proverite svoj paket. Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku proverili stanje pošiljke i poslali novu. U ovom slučaju molimo Vas da nas nazovete telefonom na broj +36 20 2530405 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu exyumajice@gmail.com i navedete razlog zbog kojeg ste odbili preuzeti paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave nesaglasnosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom ili emailom, te postupite na predloženi način za robu kupljenu putem internet prodaje te naručeno možete doneti u Vama najbližu Rag Point Kft. trgovinu ili pošaljite poštom zajedno sa obrascem zahteva za reklamaciju u trgovinu iz koje Vam je paket stigao. U slučaju robe s greškom, trošak dostave reklamacije snosi Rag Point Kft.


Verujemo kako ćemo na obostrano zadovoljstvo rešiti Vašu reklamaciju.

*Cena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva telekomunikacijskog operatera korisnika.

Zamjena za novi proizvod/povrat novca bit će odrađen unutar 14 radnih dana.

ONLINE REŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA

U skladu sa uredbom Evropske unije, www.ex-yumajice.com web trgovina sudeluje u rešavanju potrošačkih sporova za proizvode i usluge kupljene putem interneta, a koje kupci mogu predati online.

Uredba Evropske Unije br. 524/2013. o online rešavanju potrošačkih sporova (Online Dispute Resolution platform) primenjuje se od 09. januara 2016.

Shodno Članu 14. stav 1. te Uredbe propisana je obaveza trgovaca sa sedištem u Evropskoj uniji koji sudeluju u ugovorima o online prodaji da na lako dostupnom mestu na svojim internetskim stranicama osiguraju elektronsku vezu s Platformom za ORS. Platforma za online rešavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS) započela je s radom 15. februara 2016. godine.
 

Za detaljnije informacije budite nam se slobodni obratiti putem e-maila na adresu: exyumajice@gmail.com